Skip to content

Associa’t

Si tens un comerç a Xirivella, no te ho penses i uneix-te a la nostra família de professionals. Buscarem noves fórmules i recursos per a guanyar visibilitat, per a que cerques ajudes oficials, en definitiva, per a arribar més lluny! T'apuntes?

Promovem el Comerç

Promovem el comerç local a través de campanyes de compres en els comerços associats. Durant aquests 20 anys de marxa, les campanyes d'animació comercial han sigut molt diverses i hem premiat als consumidors fidels als nostres negocis amb diners, amb vals per a consumir en els comerços associats, amb viatges d'oci, amb escapades de caps de setmana, amb productes dels comerços associats i, fins i tot, amb un cotxe! Tot això amb una única fi, promoure el comerç local.

Congressos Professionals

Visibilitzem al sector professional promovent activitats com els Congressos Professionals perquè puguen donar-se a conéixer a la resta dels comerços associats. La participació està oberta a tot el públic assistint persones de Xirivella, associades o no associades, i persones de fora de Xirivella.

Descomptes

Molts dels nostres comerços i professionals ofereixen descomptes per a les persones associades. Aquesta informació es comporte a través del nostre grup de Whatsapp, email i en les reunions de la directiva.

Si vols oferir-nos algun tipus de col·laboració que siga beneficiosa per als comerços associats, contacta'ns!!

Formació

Apostem per la formació com a motor de creixement per això organitzem cursos adaptats a les necessitats dels comerços, professionals i locals hostalers associats. Des de formació en xarxes socials, informàtica fins a escaparatisme. 

*Només per associar-te obtindràs una sessió formativa en xarxes socials, valorada en 50€, de 50 minuts de durada.

En constant actualització...

Sabem la importància d'actualitzar-se constantment i, sota la nostra ferma aposta per la digitalització, desenvolupem accions per a millorar la presència digital dels comerços, professionals i hostalers associats.

*Només per associar-te obtindràs una fotografia 360° del teu negoci valorada en 60€ a cost zero. Servei oferit per Dielmo 3D

Xarxes Socials

Disposem d'un mur on es publiquen diàriament les ofertes i propostes dels comerços i professionals sent cada comerç associat qui ens envia la informació que desitgen que es publicite en les xarxes socials de l'Associació: Twitter, Instagram i Facebook. Formem una gran comunitat donant-nos suport mútuament perquè els negocis locals prosperen.

Unió Gremial i Consell Sectorial

Formem part d'una Unió Gremial rebent assessorament, el mateix que de Unió Gremial. Estem en la Plataforma pel Comerç de València des de la seua fundació per a defensar que els comerços i professionals de les poblacions tinga un futur. A més, formem part del Consell Sectorial de Comerç de Xirivella on es reuneix l'Associació d'Empreses del Polígon Nostra Senyora de la Salut de Xirivella, l'Associació del Mercat Municipal i els representants de partits polítics de Xirivella sent l'Associació la interlocutora directa amb la corporació municipal per a exposar les necessitats i millores dels comerços de Xirivella

Vols coneixer-nos?

Si ens vols conéixer perquè t'informem de tots els avantatges que té associar-se a XiriComPra no dubtes a contactar-nos en asociacion@comerciodexirivella.com

Ens passarem pel teu local a informar-te!!