Skip to content

Pregó Festes Majors 2017

Un any més, Xirivella està de festa! i com en edicions anteriors, els comerços de l’associació es vesteixen de gala i estan llests per a donar el do de pit en les nostres festes majors.

Però cada any, les nostres aspiracions fan un pas més, i per açò tenim el plaure d’anunciats una infinitat de novetats, que els comerços i professionals han estat preparant durant mesos i mesos.

I com no!, no podia faltar el nostre plat estela, l’embotit de Xirivella, i més concretament “la botifarra” que podeu trobar, en les carnisseries associades. Les nostres carnisseries i fruterías que us preparen el millor arranjament per a la Nit de les Figues, o qualsevol altra celebració. De fet, un any més s’encarregaran de servir el gènere per a les PAELLES I COLLES que tindran lloc els dissabte 9 i 16 de setembre en el barri de la Llum i en la zona centre, respectivament. A més, els forn i les pastisseries associades estan treballant per endolçar-vos tots el moments festius.

Però encara falta més! L’hostaleria està llista per a rebre-us i fer que gaudiu d’aquestes festes al màxim. Les floristeries associades estan preparant els arranjaments florals perquè en aquestes dates la Verge brille amb llum pròpia. Els estudis de fotografies, es preparen per a capturar tots els moments festius i, alhora, preparen les samarretes per a la Nit de les Figues i per a les Paelles i Colles.

Les impremtes associades, un any més, han realitzat els cartells i llibrets de festes. En els “Llibrets”, podeu trobar als comerços i serveis de la població col·laborant sempre amb les festes de Xirivella.

En roba, calçat i complets podeu trobar l’avanç de temporada, amb les últimes novetats en moda. Joieries, rellotgeries i òptiques també estan preparades per a les nostres festes patronals, amb detalls i complements elegants que destacaran en qualsevol celebració. Les perruqueries i centres d’estètica disposen ja, de tots els tractaments i novetats, perquè us sentiu bé per dins i per fora.

La papereries i llibreries estan treballant a ple rendiment per a la volta el col·le, les tendes de ciclisme estan preparant les bicicletes per al passeig ciclista, que tindrà lloc durant les festes…

En definitiva, tot els comerços i serveis, estan 100% a la faena perquè les nostres festes siguen el gran esdeveniment de l’any i que majors i xiquets gaudisquen i mantinguen la nostra cultura i les nostres tradicions.

Però, en què estem treballant des de la pròpia associació?

L’associació es vas veure de gala un any més… però enguany estrenem logo!!! que serà la nova imatge de marca que els comerços i professionals associats, han triat després de dotzenes de propostes, votacions i descartes. Per fi hui tenim el plaure d’ensenyar-vos-ho i, per a la seua major difusió, ha eixit publicat en premsa i xarxes socials.

nuevo logo de la asociación

A més, tenim en marxa una campanya de visibilitat en Google, Facebook i Portal del Comerç, per a millorar la imatge de tots els comerços i professionals associats, incloent fotos 360º que anirem publicant a poc a poc en Facebook i en la web. Quant a formació, el dia 6 de setembre, començarem les jornades formatives en plataformes digitals aplicades al comerç que tindran lloc tots els dimecres de setembre durant dues hores. Ambdues accions, tant la campanya de visibilitat, com les jornades formatives, tenen la finalitat de millora contínua i adaptació els temps actuals, per a seguir sent un referent de compra i serveis, oferits a la població.

I com no! L’Associació ha sigut participe del pregó de les festes majors de Xirivella, que ha tingut lloc aquesta nit i des d’ací, volem agrair a la Regidoria de festes i a la de Participació per la invitació. Tot un plaer i una oportunitat per a seguir amb la nostra promoció del comerç local. Perquè les nostres festes són grans i, sense cap dubte, són grans perquè hi ha una infinitat de persones i establiments treballant per i per a elles.

Gaudir de les festes de Xirivella!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.