Skip to content

Trobada Associació Juliol 2017

El dijous 6 de juliol a les 20:30h en el Centre Jove va tenir lloc la primera trobada de l’Associació amb l’objectiu de crear sinergies i exposar temes de gran interès per al conjunt. Al final vam poder gaudir d’una “Picaeta” amb productes de forns i carnisseries de negocis adherits a la nostra Associació. Les carnisseries i forns que ens van oferir els seus productes van ser: Carnisseria Casa Paco, Carns Vicent, Carnisseria Cremades, Embotits Casa Toribio, Carnisseria Prado Simó, Forn Santojuanes, Forn El Reyet, Forn Pascual González, Dulce Tentación, Forn Sant Vicent Ferrer i Forn Pastisseria Violeta.

Raquel de OKIODATA ens va explicar com traure-li el màxim profit a la pàgina web de l’ASSOCIACIÓ DE COMERÇ I PROFESSIONALS i al BLOG i de la importància d’estar visibles i actualitzats en ella.

DIELMO 3D també va participar i ens va mostrar exemples de fotos 360º per a fitxes de Google, web, Facebook i Whatsapp. A més ens va obsequiar amb una foto 360º que os mostrem a continuació.

Finalment i per a acabar la ronda d’exposicions, CAIXA POPULAR ens va explicar les condicions del nou conveni que han signat amb la UNIÓ GREMIAL i en el qual nostra associació s’ha adherit. A més ens van explicar els beneficis de la Targeta de compra local.

Després de finalitzar la ronda d’exposicions, va tenir lloc una breu presentació d’uns trenta segons per persona associada present en l’esdeveniment. Cada persona va exposar els punts forts del seu negoci i que ofertes o promocions posen al servei de l’Associació, per al que faça mancada, dins de les seues competències.

Finalment, en un ambient distès, durant la picaeta intercanviem impressions sobre campanyes ja realitzades com la FIRA O LA PASSAREL·LA i sobre les futures que tenim previstes.

Un èxit de participació i una gran vetlada per a repetir sense cap dubte.

SEMPRE AMB LA FINALITAT DE MILLORAR
GRÀCIES PER PARTICIPAR

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.