Skip to content

Un intens Any.

US DEIXEM EL TEXT ENVIAT Al LLEVANT

¨Un intens any d’activitat en XiriComPra¨

El 2018 ha estat un any amb molta activitat en XiriComPra. Hem realitzat tot tipus de campanyes, esdeveniments, accions comercials, trobades professionals, formació i xerrades, col·laboracions amb altres associacions, hem signat convenis i fins a manifestos, alguns molt entranyables i especials, com el de la Rialla de la Mostra de pallasses i pallassos de Xirivella. Desenvolupem els nostres projectes amb el suport de Va unir Gremial i treballant conjuntament amb l’Ajuntament de Xirivella, la majoria de les vegades amb ell AFIC, però també amb altres àrees. Podríem enumerar una a una totes les accions realitzades, però ho anem a evitar, perquè ens ocuparia tota la NdP i preferim que feu un cop d’ull al nostre Facebook, Instagram, YouTube, Twitter i a la web.

En XiriComPra ens queda una campanya per acabar l’any, una forta, la de Nadal, i esperem que us agradi tant, com a la presidenta, que porta tres anys darrere de la bola vermella i per fín l’hem pogut portar a Xirivella, acompanyada de neu, per descomptat, llums, música i tallers, tot el 15 i 16 de desembre, i com ja hem comentat, anteriorment amb ajuda de l’Ajuntament i UG.

Us desitgem bones festes, i si teniu un comerç o servei a Xirivella, us animem a formar part de XiriComPra. Sí sou una associació de comerç i professionals d’un altre poble, a entrar en UG. A unir-nos, reunir-nos, sumar forces, ajudar-nos, compartir, col·laborar, i fer campanyes i accions conjuntes que puguin tenir molta repercussió en 2019, 2020, 2021, 2022…2

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.